Работно Време:

Пон - Пет, 9:00 - 17:30

+359 898 656 176

+359 897 093 698

Имейл:

ef-stroy@abv.bg

ДУШ КАБИНИ

Качество и стил за вашия дом


Душ-кабините и параваните, които предлагаме, се изработват по поръчка с индивидуални размери в зависимост от помещението и изискването за отваряне. Те стандартно се произвеждат от единично стъкло с дебелина 8 или 10 мм., което е кантирано и закалено. Може да е прозрачно, оцветено или матирано. Профилите са от неръждаема стомана, хром или елуксиран алуминий. Вариантите, които могат да се изработят в зависимост от помещението и нуждите, са различни. Най-често срещаните са тези:


 • Г-образна конструкция с ъгъл 90 ° с 2 броя стационарни стъкла,
 • закрепени към стената и пода посредством алуминиев профил или чрез фиксатори и 2 броя врати закрепени с панти стъкло-стъкло към фиксираните стъкла.

  За да се осигури максимална стабилност, стационарните стъкла се укрепват с лост, който може да бъде кръгъл или правоъгълен.Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  vitrina Ефектив Строй ЕООД

 • Г-образна конструкция с ъгъл 90 ° с 2 броя стационарни стъкла
 • , закрепени към стената и пода посредством алуминиев профил или чрез фиксатори и 1 брой врата, закрепена с панти стъкло-стъкло към някое от фиксираните стъкла.

  За да се осигури максимална стабилност, стационарните стъкла се укрепват с лост, който може да бъде кръгъл или правоъгълен. Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  dushkabina Ефектив Строй ЕООД

 • Г-образна конструкция с ъгъл 90 ° с 1 брой стационарно стъкло,
 • закрепено към стената и пода посредством алуминиев профил или чрез фиксатори и 1 брой врата, закрепена с панти стена-стъкло към другата стена.

  За да се осигури максимална стабилност, стационарните стъкла се укрепват с лост, който може да бъде кръгъл или правоъгълен. Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  Ефектив Строй ЕООД

 • Г-образна конструкция с ъгъл 90 ° с 1 брой плъзгаща се врата и 2 броя фиксирани стъкла,
 • закрепени към стената и пода чрез алуминиев профил или чрез фиксатори. Плъзгането става посредством ролки и алуминиева тръба, закрепена между две стени или между стена и фиксирано стъкло.

  Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват

  Ефектив Строй ЕООД

 • Г-образна конструкция с ъгъл 90 ° с 2 броя плъзгащи се врати и 2 броя фиксирани стъкла,
 • закрепени към стената и пода чрез алуминиев профил или чрез фиксатори.

  Плъзгането става посредством точкови ролки, напълно скрити в алуминиева релса, закрепена между две стени. Системата се предлага с опция плавно отваряне и затваряне. Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  Ефектив Строй ЕООД

 • Скосена конструкция с два ъгъла 135° с 2 броя стационарни стъкла,
 • закрепени към стената и пода посредством алуминиев профил или чрез фиксатори и 1 брой врата, закрепена с панти стъкло-стъкло към някое от фиксираните стъкла. За да се осигури максимална стабилност, стационарните стъкла се укрепват с лост, който може да бъде кръгъл или правоъгълен. Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  Ефектив Строй ЕООД

 • Скосена конструкция с два ъгъла 135° с 1 брой стационарно стъкло,
 • закрепено към стената и пода посредством алуминиев профил или чрез фиксатори и 2 броя врати, едната от които закрепена с панти стена-стъкло към стената, а другата с панти стъкло-стъкло към стационарното стъкло. За да се осигури максимална стабилност, стационарните стъкла се укрепват с лост, който може да бъде кръгъл или правоъгълен. Изпълнението може да бъде в различни размери и цветове както на стъклото, така и на обкова. Има различни варианти на дръжки, които могат да се използват.

  Ефектив Строй ЕООД
  Ефектив Строй ЕООД
  Ефектив Строй ЕООД
  Ефектив Строй ЕООД